DÁREK k nákupu: tištěná kniha MORINGAv hodnotě 376 Kč!

Bacillus subtilis DSM 21097

Mikrozbraň proti choroboplodným zárodkům ve střevě!
Probiotikum Bacillus subtilis DSM 21097

Text a foto: redakce Kvalitní ŽIVOT, internet

V našich střevech žije celý velký svět mikrobů, jejich počet se odhaduje na 100 bilionů bakterií a 2 000 různých druhů. Bez tohoto mikro společenství by nemohl existovat funkční imunitní systém. Bakterie to nejsou jenom zlé patogeny - nosiči chorob, proti kterým se bojuje antibiotiky (z řečtiny: anti bios=proti životu), ale mnoho z nich slouží našemu zdraví jako probiotika (z řečtiny: per bios = "pro život"). Je známo, že některé léky, jako jsou antibiotika, projímadla nebo kortikoidy, mohou svými vedlejšími účinky narušovat citlivé střevní mikroorganismy.

Bacillus subtilis DSM 21097
Mikrobiologické výzkumy a mnoho laboratorních testů v poslední době prokázalo, že proti patogenním bakteriím a plísním mohou působit další bakterie. Tento bojovník se jmenuje Bacillus subtilis DSM 2109. Umí vyrobit obrovské množství enzymů asi 70 druhů, včetně takových enzymů, které zabraňují vzniku krevních sraženin a podporují jejich absorpci. Dále tento aktivní kmen vyrábí vitamíny, aminokyseliny a látky podobné antibiotikům, které zabíjejí patogenní bakterie, ale i plísně, například Escherichia, Salmonella, Proteus, Klebsiella, Citrobakter, enterobakterie, Staphylococcus, Streptococcus, Clostridium, Pseudomonas, Candida.

patogeny       2018 probiotikum obr

MORINGA PLUS + Bacillus subtilis DSM 21097

Jedná se o nový produkt na našem trhu, který obsahuje kvalitní prášek z listu Moringy oleifery pěstované na Tenerife, která je zde funguje jako nosič probiotika Bacillus subtilis DSM 21097.  Toto složení je díky své technologii výroby unikátní a probiotikum je v tomto produktu zcela stabilní, díky vysoké výživové hodnotě a především složení právě moringy z ostrova Tenerife. Je to patentovaný výrobek, který zaručuje obsah a správnou funkci tohoto probiotika v organismu.  Bacillus subtilis DSM 21097 si lidské tělo neumí samo vytvořit a vydrží v organismu asi 14 dní.

 

Antibiotika

 moringa plus

Po 30. věku člověka klesá silně produkce enzymů, po 40 roce věku je to o 40 % méně, po 50. roce až o 60 % méně a po 60. roce věku až o 80 % méně.

 Více o produktu moringa plus a probiotiku Bacillus subtilis DSM 21097se můžete dozvědět z videa, kde k danému tématu hovoří Prof. Dr. Gryaznevová – vedoucí mikrobiologie na Státní akademii v Moskvě zde:

 A na co je produkt MORINGA PLUS PROBIOTIKUM vhodný?

- prevence a léčba průjmových onemocnění

- proti trombóze

- autoimunitní choroby

- ulcerózní kolitidy

- prevence kardiovaskulárních chorob

- antiparazitární aktivity
- prevence střevních infekčních onemocnění
- obnova orgánů zažívacího traktu
- pomáhá při gynekologických onemocněních, vaginální infekci, endometrioze
- pro zdraví mužských orgánů a spermií

- podporuje reprodukční schopnosti organismu

- prevence autoimunitních poruch u dětí

- prevenci jaterních chorob
- oprava poškozených orgánů nemocí, potravinami, léky
- zabezpečí normální fungování střevní mikroflóry,
- pomáhá proti deficitu aminokyselin, vitaminů a enzymů

- zvyšuje odolnost sliznice

- zvyšuje imunitu, ..



 



Profesorka GryznaevaKOUPIT